Main Page Sitemap

Most viewed

If you are single and too desperate to go out and face the harsh reality of rejection in the real dating world, let Santiago Dating save..
Read more
Markus Bäckmanin äni on kyllä aiva helveti kulunu täs dubissa, joka vitu. Muumilaakson tarinoita YLE. MTV - Mörkökohtaus jaksosta. No nyt Mörkö on kyl äkäne känniläine..
Read more

Outoa dating sivustoja buzzfeed


outoa dating sivustoja buzzfeed

Vai kuulostaako sisällöstä maksaminen siltä, että koko blogin lukeminen loppuisi samantien?, is this the future of blogging? Nyt loppuu tän blogin lukeminen, pelkkä mainosta. Edellinen juttu, seuraava juttu. Täkin blogi oli ennen hyvä, mut nyt vaan kaupallisia yhteistöitä täynnä. Jonkin aikaa sitten esimerkiksi.

Kaupallisuus hittoon - tukijat kehiin
The best dating apps and sites for men in 2018 - The Telegraph

Tällaisia kommentteja on tainnut saada lähes jokainen bloggaaja, joka tekee blogiyhteistöitä. Usein joka toinen postaus on yhteistyö, välillä jokainen. Oma elämä, työ saarah visual diary, kaupallisuus ärsyttä. Humans of New York vinkkasi, että aikoo ehkä siirtyä käyttämän kyseistä ansaintasysteemiä ja se sai yllättävän positiivisen vastaanoton. Mutta isommilla bloggaajilla homma on toinen. Haluaisinko sitten että olisi joku muu ansaintamalli, jolla saada blogista rahaa ilman yhtestöitä ja kävijämärän kyttäystä? Mitä asialle sitten pitäisi tehdä?


Sitemap