Main Page Sitemap

Most viewed

Ja lopuksi, miten käyttäytyä ja kaikki noin perinteet ja tavat Tadikistanin yhteiskunnassa on sanoa, että jos nämä moraalinormit henkilön tässä maassa ei noudateta tai rikotaan, vapaa-ajattelija, parhaimmillaan..
Read more
Armadale Castle Gardens koostuu linnan raunioista ja 40 hehtaarin puutarhasta, jota ympäröi metsä. Matkan varrella vierailemme yli 500 vuotta vanhan Urquhartin linnan raunioilla. Huolimatta GPS:stä ja satelliittikellosta..
Read more

Rakastumassa minun koukku ylös


rakastumassa minun koukku ylös

5 vuotta vanhempi. Lohturakkaus kuvaa hänestä paremmin sitä, mistä on kysymys.

Kun lohturakastumisesta alkaa olla aikaa, pystyy taas omienkin mielentilojensa erittelyyn, hyväksyy sen, ettei juttu onnistunut. Ja koska alkuasetelma on tällainen, on suuri vaara, ettei uudesta suhteesta tule pysyvä.

Viimeistelen lookin persikkaisella huulipunalla. Silloinhan petetty, tai vaikka leskeksi jänyt, hakee yksinäisyyden järkyttämänä lohtua. Huomaan ystäväni Sandin istumassa käytävällä ja istun hänen viereensä. Mikä helvetti minua vaivaa? Vihaan ja katkeruuteen ei pitäisi jädä. Mulla ei ole kirjaa mukana, soperran. Kuka tuo on?, kysyn.

Peitän tummat silmänaluset, laitan ripsaria ja sipaisen poskilleni poskipunaa. Millän ei kehtaisi muille myöntä, että kaikki on ollut erehdystä ja petkutusta. Sen myöntäminen, että samalla kun on vapautunut jostain, mitä ei ole elämänsä halunnut, on joutunut luopumaan myös yhdessä koetusta hyvästä. Suoraankin voi viimeistän siinä vaiheessa sanoa, miksi suhde oli omasta näkökulmasta mahdoton: Olet kuule ihana ihminen, mutta minulle ihan liian nuori tai eihän siitä mitän tullut, koska eletän kokonaan eri maailmoissa. Sandi huudahtaa, viitaten ilmeisesti siihen etten yleensä onnistu tulemaan minnekän sovittuun aikaan.


Sitemap