Main Page Sitemap

Most viewed

"LinkedIn resetting passwords after 117 million user credentials stolen". "LinkedIn Confirms Account Passwords Hacked". But as Valentines Day gets closer, the FBI wants to warn you that..
Read more
Most dating sites will match people on the traditional personality traits and interests and having the same values and hobbies as your SO is obviously important. ...
Read more

Rakastumassa minun koukku ylös


rakastumassa minun koukku ylös

5 vuotta vanhempi. Lohturakkaus kuvaa hänestä paremmin sitä, mistä on kysymys.

Kun lohturakastumisesta alkaa olla aikaa, pystyy taas omienkin mielentilojensa erittelyyn, hyväksyy sen, ettei juttu onnistunut. Ja koska alkuasetelma on tällainen, on suuri vaara, ettei uudesta suhteesta tule pysyvä.

Viimeistelen lookin persikkaisella huulipunalla. Silloinhan petetty, tai vaikka leskeksi jänyt, hakee yksinäisyyden järkyttämänä lohtua. Huomaan ystäväni Sandin istumassa käytävällä ja istun hänen viereensä. Mikä helvetti minua vaivaa? Vihaan ja katkeruuteen ei pitäisi jädä. Mulla ei ole kirjaa mukana, soperran. Kuka tuo on?, kysyn.

Peitän tummat silmänaluset, laitan ripsaria ja sipaisen poskilleni poskipunaa. Millän ei kehtaisi muille myöntä, että kaikki on ollut erehdystä ja petkutusta. Sen myöntäminen, että samalla kun on vapautunut jostain, mitä ei ole elämänsä halunnut, on joutunut luopumaan myös yhdessä koetusta hyvästä. Suoraankin voi viimeistän siinä vaiheessa sanoa, miksi suhde oli omasta näkökulmasta mahdoton: Olet kuule ihana ihminen, mutta minulle ihan liian nuori tai eihän siitä mitän tullut, koska eletän kokonaan eri maailmoissa. Sandi huudahtaa, viitaten ilmeisesti siihen etten yleensä onnistu tulemaan minnekän sovittuun aikaan.


Sitemap