Main Page Sitemap

Most viewed

Colorful interface that's easy to use. Its for all ages, all nationalities, all backgrounds. The best part is that you can write to people without having to..
Read more
Jonkin aikaa kirjoiteltuamme tapasimme ja viihdymme toistemme seurassa. Hän on sydämellinen, ystävällinen, kohtelias, kaikin puolin henkilö, jollaista en edes unelmissani uskonut tapaavani. Juttua on riittänyt ja toivottavasti..
Read more

Rakastumassa minun koukku ylös


rakastumassa minun koukku ylös

5 vuotta vanhempi. Lohturakkaus kuvaa hänestä paremmin sitä, mistä on kysymys.

Kun lohturakastumisesta alkaa olla aikaa, pystyy taas omienkin mielentilojensa erittelyyn, hyväksyy sen, ettei juttu onnistunut. Ja koska alkuasetelma on tällainen, on suuri vaara, ettei uudesta suhteesta tule pysyvä.

Viimeistelen lookin persikkaisella huulipunalla. Silloinhan petetty, tai vaikka leskeksi jänyt, hakee yksinäisyyden järkyttämänä lohtua. Huomaan ystäväni Sandin istumassa käytävällä ja istun hänen viereensä. Mikä helvetti minua vaivaa? Vihaan ja katkeruuteen ei pitäisi jädä. Mulla ei ole kirjaa mukana, soperran. Kuka tuo on?, kysyn.

Peitän tummat silmänaluset, laitan ripsaria ja sipaisen poskilleni poskipunaa. Millän ei kehtaisi muille myöntä, että kaikki on ollut erehdystä ja petkutusta. Sen myöntäminen, että samalla kun on vapautunut jostain, mitä ei ole elämänsä halunnut, on joutunut luopumaan myös yhdessä koetusta hyvästä. Suoraankin voi viimeistän siinä vaiheessa sanoa, miksi suhde oli omasta näkökulmasta mahdoton: Olet kuule ihana ihminen, mutta minulle ihan liian nuori tai eihän siitä mitän tullut, koska eletän kokonaan eri maailmoissa. Sandi huudahtaa, viitaten ilmeisesti siihen etten yleensä onnistu tulemaan minnekän sovittuun aikaan.


Sitemap