Main Page Sitemap

Most viewed

"Women love to see a man's sense of focus and intensity. Membership.99 per month. 208 plus ones 208 58 shares 58 Post has attachment "We really..
Read more
Persoonaltaan häiriintynyt henkilö voi hurmata ja hämmentä ilmapiiriä työpaikalla ja manipuloida muut tekemän asioita, joita he eivät muuten tekisi. Muut häiriöt, esimerkiksi narsismi : Samalla henkilöllä voi..
Read more

Rakastumassa minun koukku ylös


rakastumassa minun koukku ylös

5 vuotta vanhempi. Lohturakkaus kuvaa hänestä paremmin sitä, mistä on kysymys.

Kun lohturakastumisesta alkaa olla aikaa, pystyy taas omienkin mielentilojensa erittelyyn, hyväksyy sen, ettei juttu onnistunut. Ja koska alkuasetelma on tällainen, on suuri vaara, ettei uudesta suhteesta tule pysyvä.

Viimeistelen lookin persikkaisella huulipunalla. Silloinhan petetty, tai vaikka leskeksi jänyt, hakee yksinäisyyden järkyttämänä lohtua. Huomaan ystäväni Sandin istumassa käytävällä ja istun hänen viereensä. Mikä helvetti minua vaivaa? Vihaan ja katkeruuteen ei pitäisi jädä. Mulla ei ole kirjaa mukana, soperran. Kuka tuo on?, kysyn.

Peitän tummat silmänaluset, laitan ripsaria ja sipaisen poskilleni poskipunaa. Millän ei kehtaisi muille myöntä, että kaikki on ollut erehdystä ja petkutusta. Sen myöntäminen, että samalla kun on vapautunut jostain, mitä ei ole elämänsä halunnut, on joutunut luopumaan myös yhdessä koetusta hyvästä. Suoraankin voi viimeistän siinä vaiheessa sanoa, miksi suhde oli omasta näkökulmasta mahdoton: Olet kuule ihana ihminen, mutta minulle ihan liian nuori tai eihän siitä mitän tullut, koska eletän kokonaan eri maailmoissa. Sandi huudahtaa, viitaten ilmeisesti siihen etten yleensä onnistu tulemaan minnekän sovittuun aikaan.


Sitemap