Main Page Sitemap

Most viewed

Worum geht es letzten Endes? Seid nett und authentisch, vermeidet zu bildhafte Sex-Nachrichten und spart euch das Foto von eurem Schwanz mindestens bis zur vierten Verabredung auf...
Read more
M is a 100, finland Free Dating Service. Link to this page:. Join our site and meet single Finland men and single Finland women looking to..
Read more

Rakastumassa minun koukku ylös


rakastumassa minun koukku ylös

5 vuotta vanhempi. Lohturakkaus kuvaa hänestä paremmin sitä, mistä on kysymys.

Kun lohturakastumisesta alkaa olla aikaa, pystyy taas omienkin mielentilojensa erittelyyn, hyväksyy sen, ettei juttu onnistunut. Ja koska alkuasetelma on tällainen, on suuri vaara, ettei uudesta suhteesta tule pysyvä.

Viimeistelen lookin persikkaisella huulipunalla. Silloinhan petetty, tai vaikka leskeksi jänyt, hakee yksinäisyyden järkyttämänä lohtua. Huomaan ystäväni Sandin istumassa käytävällä ja istun hänen viereensä. Mikä helvetti minua vaivaa? Vihaan ja katkeruuteen ei pitäisi jädä. Mulla ei ole kirjaa mukana, soperran. Kuka tuo on?, kysyn.

Peitän tummat silmänaluset, laitan ripsaria ja sipaisen poskilleni poskipunaa. Millän ei kehtaisi muille myöntä, että kaikki on ollut erehdystä ja petkutusta. Sen myöntäminen, että samalla kun on vapautunut jostain, mitä ei ole elämänsä halunnut, on joutunut luopumaan myös yhdessä koetusta hyvästä. Suoraankin voi viimeistän siinä vaiheessa sanoa, miksi suhde oli omasta näkökulmasta mahdoton: Olet kuule ihana ihminen, mutta minulle ihan liian nuori tai eihän siitä mitän tullut, koska eletän kokonaan eri maailmoissa. Sandi huudahtaa, viitaten ilmeisesti siihen etten yleensä onnistu tulemaan minnekän sovittuun aikaan.


Sitemap